Bestilling:

Hos Naviparts.dk kan du bestille via Telefon, e-mail eller vores webshop. Bestillinger på webshoppen kan ske døgnet rundt, året rundt og vil blive håndteret hurtigst muligt, dog senest inden for 3 hverdage. Weekend samt helligdage regnes ikke som hverdage. Bestillinger fortaget hvor der skal informeres om bilens stelnummer, er der ingen fortrydelsesret på, dette bortfalder da det er en speciel bestilling til den specifikke bil. Ved bestilling via telefon pålægges et ekspeditionsgebyr på 25 kr.

Brug af Siden:

Aldersgrænsen for handel på siden er 18 år. Er du yngre skal du handle i fællesskab med dine forældre eller værge. Alle former for misbrug af siden er forbudt og vil blive politianmeldt.

Copyright:

Alt indhold på dette website, såsom tekst, grafik, logo, ikoner, billeder, digitale downloads, data, og software, tilhører Naviparts eller leverandører til Naviparts. Alt software anvendt på dette website tilhører Naviparts eller dets softwareleverandører. 

Produktinformation:

På Naviparts.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Naviparts.dk via info@naviparts.dkDer tages forbehold for fejl og ændringer om oplysninger på shoppen, der tages ligeledes forbehold for ukorrekt billedemateriale. Der kan ikke gøres krav over for Naviparts vedrørende dette. 

Tekniske fejl:

Vi tager forbehold for eventuelle tekniske fejl i udregning af priser samt gebyrer etc. Hvis en fejl i software eller opsætningen af webshoppen udregner en forkert pris, er Naviparts ikke forpligtet til at levere til den oplyste pris. Hvis dette er tilfældet, vil vi kontakte kunden straks, og oplyse den korrekt pris. Kunden er naturligvis velkommen til at annullere sin ordre efterfølgende hvis ønskes.

Priser:

Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres løbende - og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Naviparts accepterer ordren. Alle priser på Naviparts.dk er vist inkl. moms hvilket udgør 25%, i nogle tilfælde inkl. montering, men ekskl. forsendelse og evt. gebyr.

 

Hjemmesiden www.naviparts.dk drives af firmaet:

Naviparts Aps.
Literbuen 2-4
2740 Skovlunde
Tlf: 31136677
Cvr: 33769369
Danmark